Asal Oesoel

De Indische Navorscher Online

Von Liebenstein-Botellho

> KLIK OP DE TITEL VAN DIT ARTIKEL OM EEN REACTIE ACHTER TE LATEN of om eerdere reacties te lezen <

In De Indische Navorscher 2009 werd de genealogie gepubliceerd van de familie Von Liebenstein. Op pagina 147-148 treffen we het gezin aan van Wilhelm Frederich Heinrich Egeunius von Liebenstein en Henriette Antoinette Botellho.

Hieronder een foto van dit gezin. Links de pater familias en rechts zijn vrouw. Hun kinderen achterstij rij v.l.n.r. Wilhelmina, Augusta Frederika, Ludwich Wilhelm (zittend), Carel Rudolf en Heinrich Adrian; voorste rij v.l.n.r. Hendrica Christina (half op de schoot van haar vader), Charlotte Alice, Frederich, Adriane Gertrude en Johannes Gerardus (staande bij zijn moeder).

Dochter Hendrica Christina werd niet in de genealogie Von Liebenstein vermeld. Zij trouwde met een Engelsman en woonde in Engeland.

Gezin Wilhelm Frederich Heinrich Eugenius von Liebenstein-Botellho

Foto: Ben Heijden

Tekst: Roel de Neve

> KLIK OP DE TITEL VAN DIT ARTIKEL OM EEN REACTIE ACHTER TE LATEN OF OM EERDERE REACTIES TE LEZEN <

Vind je het leuk als in deze rubriek ook een foto uit jouw familiealbum gepubliceerd wordt? Stuur deze dan naar de redactie (redactie@igv.nl). Daarbij graag vermelden wie er op de foto staan en, indien bekend, waar en wanneer de foto genomen is en ter gelegenheid waarvan.

Vorige

Familie Nix-Botellho

Volgende

Nieuwe rubriek: Indische familiewapens

  1. Huijer

    Een bijzonder mooie foto,het behorend toe aan de familie van mijn oma Lily van Don,zelf ben ik ook een nazaat van Jose Botellho.
    Henriette ,Antoinette Botellho,is ook de dochter van mijn verre voorvader Jose Botellho.

    Afz:Roy Huijer.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén